Een warmtepomp kan niet alleen koelen, het kan ook perfect verwarmen.  Inmiddels zijn er diverse leveranciers die warmtepompen hebben ontwikkeld ter vervanging van de centrale verwarming. Deze warmtepompen zorgen voor een aangename verwarming van uw woning of bedrijf en zorgen voor warm tapwater.

Airco Service Voerendaal levert en plaatst lucht/water warmtepompen van diverse leveranciers, zowel de LT (laag temperatuur) variant voor de vloerverwarming als ook de HT (hoog temperatuur) variant die wordt gebruikt voor conventionele verwarming met radiatoren. 

Omdat onze regering aangeeft zo snel mogelijk van het aardgas af te willen zijn er in de media vele verhalen verschenen over warmtepompen en andere mogelijkheden om uw huis of bedrijf te verwarmen.  Vaak zijn hierin tegenstrijdige berichten en indianenverhalen te lezen. 


Bij Airco Service Voerendaal kunnen we u over warmtepompen een eerlijk verhaal vertellen. Heeft u interesse om te gaan verwarmen met een lucht/water warmtepomp of zou u graag wat meer informatie willen hebben over dit onderwerp? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 06 14 23 42 62, stuur een mail naar info@aircoservicevoerendaal.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

© 2014 - 2023 Airco Service Voerendaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel