Airco Service Voerendaal is een bedrijf uit Zuid-Limburg dat gespecialiseerd is in het plaatsen en onderhouden van klimaatinstallaties op basis van warmtepompen, deze installaties zorgen voor een behaaglijke woon- en werkomgeving tijdens zomer en winter. Een efficiënte en voordelige oplossing voor U binnenklimaat voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de koeling en installatietechniek kunt u bij ons nieuwbouw en onderhoud van Uw luchtbehandeling en ventilatiesystemen.

Voor Airco Service Voerendaal houdt het niet op bij het plaatsen van een nieuwe installatie! Door middel van onze onderhoud- en service zorgen we er namelijk voor dat uw installatie blijft doen wat u ervan verwacht.

Ons budgetmerk is Midea, een kwalitatief goede airco-unit in een gunstig prijssegment. Tevens zijn wij officieel dealer van de merken Daikin, Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy Industries. Voor uitgebreide informatie over de verschillende merken, kunt u een kijkje nemen op de Airconditioning pagina!

Voor problemen met uw bestaande installaties bent u ook bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten wat uw probleem is en wij zorgen voor een passende oplossing.

Contacteer ons vandaag nog voor advies over nieuwbouw, reparatie of onderhoud. Wij komen dan graag langs en zullen u een uitgebreide vrijblijvende offerte leveren.

© 2014 - 2024 Airco Service Voerendaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel